![]() |
Mebelkoweforum :)ZALOGUJ REJESTRUJ POMOC |
|---|
| Autor | Baba u Lekarza | |
|---|---|---|
mebelki![]() Administrator Postów: 3293 |
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz do niej: -Niech pani już tu więcej nie przychodzi, bo ludzie straszne plotki o nas opowiadają... |
|
Przychodzi baba do lekarza z mężem. Lekarz obejrzał go i mówi: -Pani mąż cierpi na rozstrój nerwowy. Potrzebny mu spokój. -No widzi pan! Ja mu to przecież powtarzam przynajmniej sto razy dziennie... |
|
Przychodzi baba do lekarza w jednym ręku trzymając telewizorek, a w drugim paczkę kawy. -Co pani jest? - pyta lekarz. -Teleexpres... |
|
Do lekarza przychodzi baba w ciąży. Lekarz patrzy wyczekująco, a baba mówi: -A, tak sobie zaszłam... |
|
Przychodzi baba do lekarza i trzyma w ręku szczelnie zamknięty słoik. - Błagam, niech mi pan powie, co jest w środku, panie doktorze! - prosi z przerażeniem na twarzy. Lekarz obejrzał słoik i mówi: - Bez wątpienia tasiemiec, proszę pani. - To cudownie! - cieszy się baba. - Bo ja myślałam, że to cały system nerwowy. |
|
Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, wszyscy znajomi mężczyźni mówią mi, że mam pochwę jak studnia... - Proszę się rozebrać i na samolocik. Po chwili ostrożnie zagląda. - Nic dziwnego, ...ego, ...ego, ...ego... |
|
Przychodzi baba do lekarza a lekarz do niej: - Niech pani stąd wyjdzie, bo już kawały zaczynają o nas opowiadać. |
|
Przychodzi koń do lekarza, za nim wchodzi baba, a lekarz na to: - Co pani jest? - Zakonnica. |
|
Przychodzi baba do lekarza z kierownicą na plecach, a lekarz pyta: --Kto panią tu skierował? |
|
Przychodzi baba do lekarza i pyta: -Czy nie zostawiłam u pana halki? -Nie, na pewno nie. -To przepraszam, musiałam zostawić u dentysty. |
|
Przychodzi baba do lekarza w Wigilię i... mówi ludzkim głosem. | |
Przychodzi baba do lekarza i żali się: -Niech pan coś poradzi. Jestem bezpłodna. -Skąd pani wie? -Ojciec był bezpłodny, matka bezpłodna... -To niemożliwe! - przerywa lekarz -Ale ja jestem z Marklowic. |
|
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta: -Czemu pani tak długo nie było? -Bo chorowałam. |
|
Przychodzi baba do okulisty i mówi: -Panie doktorze, mam słaby wzrok. -To proszę przeczytać te największe litery na tablicy. -A gdzie ta tablica? |
|
Przychodzi baba do lekarza z dzieckiem. Lekarz zbadał dziecko i pyta: -Czy dziecko przechodziło odrę? -Ta gdzie, panie, my zza Buga... |
|
Przychodzi baba z córką do lekarza. Córka jest piękna i seksowna. Lekarz od razu każe się jej rozebrać. Baba protestuje: -Ależ panie doktorze, to ja jestem chora! -To proszę pokazać gardło - mówi lekarz. |
|
Przychodzi baba do lekarza i od progu krzyczy: -Co pan za świństwo dał na potencję mężowi? -Ależ mówiłem pani, że to mocny i piorunujący środek. -Mówiłem, mówiłem! Jak my się teraz w tej kawiarni pokażemy?! |
|
Przychodzi baba do lekarza w sprawie męża. -Panie doktorze, ciężko z nim, jest coraz bardziej nerwowy. Co robić? -Wyjedźcie oboje - radzi lekarz. -A dokąd? -W przeciwnych kierunkach... |
|
Przychodzi trup baby do lekarza i kładzie się na leżance. -Co się pani tu tak rozkłada! - krzyczy lekarz. -A co, mam gnić w poczekalni?! |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi, że chce schudnąć. -Proszę codziennie biegać godzinę po parku - zaleca lekarz. -Przed śniadaniem czy po? -Zamiast, proszę pani, zamiast! |
|
Przychodzi baba do lekarza z poparzoną ręką i nogą. -Co się pani stało? - pyta lekarz. -Dotknęłam ręką gniazdka i mnie prąd kopnął. -A noga? -Oddałam mu. |
|
Przychodzi baba do lekarza i pyta: -W jakich porach pan przyjmuje? -W sztruksach... |
|
Przychodzi baba do okulisty: -Panie doktorze, z bliska źle widzę. -A z daleka? -Z Koszalina... |
|
-Panie doktorze ja nie mam cycków! -A ja jaj... |
|
Wchodzi baba do lekarza i mówi panie doktorze codzienie boli mnie głowa a lekarz na to prosze pani czy pani ciogle przecioga sie z meżem bo dlatego boli panią głowa | |
Przychodzi baba do lekarza a lekarz tez baba | |
Przychodzi baba do ginekologa, rozbiera się i siada na fotel. - Bardzo mnie boli tam w środku. Wyżej, jeszcze wyżej... - Podejrzewam, że jest to zapalenie migdałów. |
|
Przychodzi baba do lekarza z gwoździem w uchu, lekarz się pyta: - Co pani jest? - Słucham metalu... |
|
Przychodzi baba z masztem w dupie do lekarza, a lekarz do niej: - Co pani jest? A baba na to: - Dar Młodzieży! |
|
Do lekarza przychodzi facet z żoną. - Panie doktorze, ja chyba jestem chory. Moja żona mnie w ogóle nie podnieca... - Proszę, niech pan wyjdzie do poczekalni... A pani niech teraz zdejmie stanik, majtki i położy się na leżance... no dobrze, może się pani ubrać. Woła męża. - Niech się pan nie martwi, jest pan zupełnie zdrowy. Ona mnie też nie podnieca. |
|
| [1] [2] [3] [4] [5] | ||