![]() |
Mebelkoweforum :)ZALOGUJ REJESTRUJ POMOC |
|---|
| Autor | Baba u Lekarza | |
|---|---|---|
mebelki![]() Administrator Postów: 3293 |
Przychodzi bab do lekarza i mówi, że wpadła jej pszczoła do pipy, pyta wiec jak sie jej pozbyć. Lekarz na to: -Znam tylko jeden sposób, posmaruje sobie małego miodem, włożę go pani do środka i zwabię ją. -Ale panie doktorze ja jestem jeszcze dziewicą, nie chciałabym tego stracić w taki sposób. Lekarz na to: -To jedyny sposób jaki znam. -No dobra - odpowiada baba. Lekarz posmarował małego i włozył. Po chwili zaczyna ją ruchac. -Panie, a co pan robi - Zmiana taktyki, zajebiemy tę kurwe |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze od kilku nocy śnią mi się postaci z Gwiezdnych Wojen. Co zrobić? -A kiedy to się zaczeło? Pyta się lekarz. -Dawno ,dawno temu w odległej galaktyce... |
|
Przychodzi baba do lekarza ze skarpetką na głowie. Co pani dolega?-pyta się doktor. Głupku to napad. |
|
Przychodzi baba do lekarza z padaczką -A lekarz na to dyskoteka piętro niżej. |
|
Przychodzi baba do lekarza z ryba w dupie. Lekarz się pyta: -co pani dolega? -warszafska syrenka. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze cała Polska już o nas mówi |
|
Przychodzi baba do lekarza: - Niech pan da mi coś na chciwość. Doktor daje tabletki. - Więcej, więcej, dużo więcej ! |
|
Przychodzi baba do lekarza i palą jej się plecy, a lekarz się pyta: -Co pani jest? -Ja być świeżo upieczony strażak! |
|
-Panie doktorze, mój mąż strasznie mnie obraził. -I dlatego musi mnie pani budzić w środku nocy? -Tak, bo teraz trzeba go będzie pozszywać. |
|
Przychodzi baba do lekarza: - Jestem w ciąży i bolą mnie zęby. - Niech się pani zdecyduje, bo nie wiem jak fotel ustawić. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Proszę doktora, cierpię na zaniki pamięci.. - Od kiedy? - Co od kiedy? |
|
Przychodzi baba do lekarza. - Proszę się rozebrać - A gdzie mam położyć ubranie? - Obok mojego... |
|
Przychodzi OLBRZYMIA baba do lekarza: - Pani problem mnie przerasta. |
|
Przychodzi baba do lekarza z betoniark± w plecach: -Co pani jest? A baba się zmieszała... |
|
Przychodzi baba do lekarza bez ręki i bez nogi: -Co się pani stało? -A, bo założyłam się z mężem o nogę, że mi ręki nie wyrwie.. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze, mam gwiżdżące piersi! Lekarz na to: -Proszę się rozebrać. Baba ściśgnęła stanik, a piersi gwiznęły o podłogę... |
|
Przychodzi baba do lekarza z całym workiem papieru toaletowego: -Po co to pani? -Słyszałam, że jest pan zasranym specjalistą... |
|
Przychodzi baba do lekarza. -Panie doktorze, gdy prowadzę samochód zawsze myślę o seksie. Co mam robić? -Musi pani kupić samochód z automatyczną skrzynią biegów... |
|
Przychodzi baba do lekarza z zezem zbieżnym: -Co pani taka skupiona?... |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze, sikam czterema stróżkami moczu. -Niemożliwe, niech się pani rozbierze!... Po chwili: -Proszę pani, to tylko guzik od rozporka!... |
|
Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze wszystko kojarzy mi się z seksem! -A brom brała pani? -Aa, jeszcze żem się nie brombrała dzisiaj... |
|
Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze, wyrostek mi dokucza. -Kopnij pani gówniarza, to się odczepi!.. |
|
Przychodzi baba do lekarza z Murzynkiem na rękach: -Skąd u pani to niemowlę? -pyta lekarz. -Miałam randkę w ciemno... |
|
Do lekarza przychodzi kilkunastoletnia dziewczynka. -Myślę, że będziemy się często widywać. -A to dlaczego? - pyta lekarz. -Ja jestem córką tej baby, która do pana przychodziła. |
|
Do lekarza przychodzi grabarz i oświadcza, że baba już więcej nie przyjdzie, bo umarła. -No cóż, jaka była, taka była - myśli sobie lekarz - zawsze to jednak długoletnia pacjentka... Zaniosę jej kwiatki na grób. Stoi zamyślony lekarz nad grobem baby i nagle słyszy: -Panie doktorze, to ja! -Słucham? -To ja, baba! Niech mi pan da coś na robaki... |
|
Mam straszny problem - skarży się baba lekarzowi. -Mój chłop zamienił się w konia. -Jak to w konia? -Dał się podkuć, żre siano i rży. Czy może pan pomóc? -Mogę, ale to będzie kosztowało. -O pieniądze to niech się pan nie martwi! On w tamtym tygodniu wygrał Wielką Pardubicką. |
|
Żona Masztalskiego przychodzi do lekarza po poradę. -Panie dochtór, czy mom już pogodać z swoją cerą na te drażliwe, seksualne tematy? -A ile córka ma lat? -Piętnaście. -No oczywiście - mówi lekarz. -Przy okazji, matko, możecie się wiele nauczyć! |
|
Baba przyprowadza córkę do ortopedy: -A teraz, Basiu, stań prosto, żeby doktor zobaczył jaka jesteś krzywa... |
|
Babie drzazga wlazła w pośladek. Przychodzi więc do lekarza i prosi o pomoc. -Zaraz temu zaradzimy - pociesza ją lekarz. - Proszę tymczasem usiąść sobie wygodnie |
|
Przychodzi baba do lekarza: -Bolało mnie, panie doktorze. -A gdzie? -Na dworcu głównym. -Ale w którym miejscu? -Na trzecim peronie. |
|
| [1] [2] [3] [4] [5] | ||