![]() |
Mebelkoweforum :)ZALOGUJ REJESTRUJ POMOC |
|---|
| Autor | Baba u Lekarza | |
|---|---|---|
mebelki![]() Administrator Postów: 3293 |
Przychodzi baba do lekarza... lekarz się pyta: -> Co Pani jest? Baba odpowiada: -> Rżnę się na około |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi : - Panie doktorze! Pies mnie ugryzł! - Gdzie? - pyta lekarz. - Na rogu, koło poczty. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi. -Pania doktorze zjem gruszke, sram gruszką, zjem jabłko, sram jabłkiem, zjem śliwke, sram śliwką to co ja mam jeść - Niech se pani zje gówno. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Ja umiem latac - Tak, a to niech pani pokaże, mówi lekarz - Wyleciala za okno przeleciala sie i wróciła... - A lekarz, JAK PANI TO ZROBILA - Trzeba mocno machac rękoma mówi baba - Lekarz wyskakuje i spada i sie zabija a baba: jak na aniola stróza to niezly ze mnie kawal CHAMA !! |
|
przychodzi baba do ginekologa a on do niej: -prosze sie rozkraczyć a baba : -kkkkrrraaaaaa kkkkkkrrraaaa |
|
Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze chciałam... -Proszę się rozebrać. Baba się rozebrała ,a lekarz się pyta: -Co pani dolega? -Nic.Chciałam tylko spytać czy pan doktor nie potrzebuje ziemniaczków na zimę. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze ja mam problemy z oddawaniem moczu - Ile lat? - 84 - OOO, To już pani swoje oddała, następny |
|
Przychodzi baba do lekarza z gwoździem w uchu. Lekarz pyta: -Co pani dolega? -Słucham metalu. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze, chciałabym stracić na wadze... -To niech se pani kupi wagę za 200zł i sprzeda ją za 100zł... |
|
Przychodzi baba do lekarza z zezem rozbieżnym, a lekarz: -"Co się pani tak rozgląda?" |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -"Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują..." -"Następny proszę!" |
|
Przychodzi baba do lekarza: -Panie doktorze, pan ostatnio jakoś tak dziwnie nazwał tę moją chorobę. Żaba, ryba? -Rak, proszę pani, rak |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: -Panie doktorze gdy zapraszam mężczyzne do domu i gdy mam się z nim pieprzyć to cipka mówi nie. A lekarz na to: -Gdy ma dojść do pierdolenia to pójdzie pani do łazienki i wleje pani sobie sete wódki w cipke. Następnego dnia baba zaprosiła faceta i przed pierdoleniem poszła do łazienki, wlała sete wódki do cipki, a cipka sie wykręciła i krzyczy: -Ogóra !! |
|
Przychodzi baba do lekarza z kupą na głowie ... Lekarz się pyta: - Co się pani stało? - Widziałam orła cień - Ale przecież to niemożliwe- odpowiada lekarz. Kobieta: - Wszystko się może zdarzyć. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mowi : Ja bym tak spała, spała i spała ja bym tak siedziała, siedziała, siedziała ja bym tak lezała, lezała, lezała a lekarz na to: a jak ja pania kopne w dupe to bedzie pani leciała, leciała, leciała | |
Przychodzi baba do lekarza: -Co pani dolega? -Boli mnie szyja. -To dlaczego ma pani bandaż na nodze? -Bo mi się zsunął... |
|
Przychodzi baba do lekarza z gównem na czole i śpiewa "Widziałam orła cień". | |
Przychodzi baba do lekarza i gasi światło. Lekarz pyta co sie dzieje, a baba na to " wieczór z wampirem" | |
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze ja mam już 10 dzieci. Co ja mam zrobić aby już nie rodzić? Na to lekarz: - Trzeba kupić prezerwatywe. Za 3 miesiące przychodzi do lekarza znowu w ciaży i mówi: -Widzi pan.Nie zadziałało. A lekarz: -A kupiła pani prezerwatywe? -Wie pan u nas bieda więc uszyłam na drutach |
|
Przychodzi baba do lekarza, cala obrzygana. Lekarz: Wylize sie pani z tego. |
|
Przychodzi baba do lekarza z wróblem w dupie. - Co pani jest? - Mnie nic, ale mężowi chyba ptaka urwało. |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, koniecznie potrzebuje dla siebie jakiejś rozrywki. - Jakiego rodzaju? - Noo, najlepiej rodzaju męskiego. |
|
Lekarz przegląda opis choroby pacjentki i mówi: - Oj, nie podoba mi się pani, nie podoba... - Pan, panie doktorze tez nie należy do najprzystojniejszych... |
|
Przychodzi baba do lekarza: - Powinna pani jeść dużo owoców i to najlepiej bez obierania. Baba dziękuje za diagnozę i zbiera się do wyjścia. - A tak a propos, jakie owoce pani jada najczęściej? - pyta lekarz. |
|
Przychodzi baba do lekarza z wielorybem w dupie i lekarz pyta: -Co pani dolega? A baba: -Mam kłopoty z waleniem . |
|
Przychodzi baba do lekarza z cegłówką w gębie. -Co pani jest? -pyta lekarz -Mąż powiedział takie słowo, że aż mnie zamurowało. |
|
Przychodzi baba do lekarza i ma pełno porozbijanych jaj na głowie lekarz do niej: - Co pani sie stało ? - A jajka mi sie popierdoliły . - A wie pani że mi też ? |
|
Przychodzi garbata baba do łysego lekarza. Lekarz się pyta: - Gdzie się pani tak skrada? Na to baba: - Aaaa na Łysą Górę..... |
|
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz: Co się tak pani świeci ? Baba: Bo jestem ciągle napastowana | |
Przycodzi baba do lekarza ze studentem w dupie. -Co pani jest? -Ja z dziekanatu. |
|
| [1] [2] [3] [4] [5] | ||