![]() |
Mebelkoweforum :)ZALOGUJ REJESTRUJ POMOC |
|---|
| Autor | Baba u Lekarza | |
|---|---|---|
mebelki![]() Administrator Postów: 3293 |
Przychodzi baba do lekarza, bez reki i bez nogi. - Co sie pani stalo? - A..., bo założyłam sie z mężem o noge, ze mi reki nie wyrwie. |
|
Przychodzi trup baby do lekarza i siada w gabinecie lekarskim. Lekarz widząc to mowi: - gdzie mi sie pani tu rozklada? Na co baba: - a co, mam gnić w poczekalni ?! |
|
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz się pyta: - Co pani jest? - Panie doktorze, zaszłam... - To niech pani odejdzie. - Kiedy ja nie od chodzenia, tylko od pieprzenia... - To niech się pani odpieprzy. |
|
Przychodzi baba do lekarza, a lekarz pyta: - Czemu pani tak długo nie było? - Bo chorowałam... |
|
Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza. - Czy dziecko przechodziło odrę? - pyta lekarz. - Ta gdzie tam, panie, my zza Buga... |
|
Do okulisty w Katowicach przychodzi baba i mówi: - Panie doktorze, z bliska Źle widzę. - A z daleka? - pyta lekarz. - Z Koszalina... |
|
Przychodzi baba do lekarza z wielorybem w dupie i mówi: - Mam dość tego walenia! |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Jestem s-konana... Lekarz: A ja z Rambo! |
|
Przychodzi baba do lekarza ze studentem w dupie. Lekarz: Co pani jest? Baba: Dziekanat! |
|
Przychodzi baba do lekarza z orłem w dupie. Lekarz: Co pani jest? Baba: Monetę o dupę rzucaliśmy... |
|
Przychodzi grabarz do lekarza: -No słucham pana? -Ja chciałem tylko powiedzieć że baba już nie przyjdzie! |
|
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz:Mam dla pani dobrą i złą wiadomość. Baba:To może najpierw tą złą. Lekarz:Zostało pani pięć dni życia. Baba:A ta zła. Lekarz:Miałem to pani powiedzieć w zeszły piątek. |
|
przychodzi baba do lekarza i mówi: p. dok. jesli pan mi jeszcze jedna noge amputuje to przysiegam ze moja noga juz tu nigdy u pana nie postanie! |
|
Przychodzi baba do lekarza z glistami na głowie a lekarz się jej pyta : - Co się pani stało? - Zrobiłam sobie dredy |
|
Przychodzi baba do lekarza cała w muchach a lekarz ją pyta: -Po co pani przyszła? -Zostałam zmuszona. |
|
Przychodzi baba do lekarza : - Panie doktorze źle się czuje. Lekarz zbadał babę - Niech pani codziennie rano na czczo wypija jedno jajko. - Panie doktorze, ale ja nie znoszę jajek. - A kto je pani każe znosić? |
|
przychodzi baba do lekarza i mówi: p. dok. jesli pan mi jeszcze jedna noge amputuje to przysiegam ze moja noga juz tu nigdy u pana nie postanie! |
|
Przychodzi baba do lekarza z glistami na głowie a lekarz się jej pyta : - Co się pani stało? - Zrobiłam sobie dredy |
|
Przychodzi baba do lekarza cała w muchach a lekarz ją pyta: -Po co pani przyszła? -Zostałam zmuszona. |
|
Przychodzi baba do lekarza : - Panie doktorze źle się czuje. Lekarz zbadał babę - Niech pani codziennie rano na czczo wypija jedno jajko. - Panie doktorze, ale ja nie znoszę jajek. - A kto je pani każe znosić? |
|
Przychodzi baba ze złotymi zębami do dentysty. Detysta po dokladnym obejrzeniu zębów mowi do baby: - Przecież pani ma zdrowe zęby, nie mam co w nich robic. A na to baba: - Panie, alarm pan zakladaj |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Panie doktorze, z moim mężem coś nie w porządku. Ubzdurał sobie, że jest śnieżnym bałwanem. Stoi na podwórku z garnkiem na głowie, z miotłą w ręku. - Proszę go do mnie przyprowadzić. Po godzinie baba wraca i mówi: - Panie doktorze, nic z tego. Została z niego tylko kałuża wody, garnek i miotła! |
|
Przychodzi zrozpaczona baba do lekarza i wrzeszczy: - Panie doktorze, zostało mi tylko 59 sek. życia. - Proszę minutkę poczekać... |
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi: - Mam raka. - A ja rybki. |
|
Przychodzi baba do lekarza i narzeka, że rosną jej włosy na piersiach. Lekarz prosi babę, aby opisala szczegółowo gdzie te włosy rosną. Baba mówi, że włosy zaczynają się na piersiach, przechodzą przez brzuch aż po same jaja. |
|
Przychodzi baba z wielkimi cyckami do lekarza i mówi: - Panie doktorze. wszyscy mnie łapi± za cycki!! A doktor na to: -Ooooo!! jakie miękkię i takie fajne. |
|
Przychodzi baba do lekarza. Lekarz ją bada i mówi: -musi pani unikać chodzenia po schodach Po jakimś czasie ta sama baba u tego samego lekarza: -no, widzę poprawę -a mogę już chodzić po schodach? -oczywiście -BOGU DZIĘKI Chodzenie po rynnie na siódme piętro już mnie męczyło! |
|
Przychodzi baba do lekarza z kulą w głowie,a lekarz pyta: co pani strzeliło do łba. |
|
Przychodzi baba da lekarza i mówi: -Panie doktorze mam raka -gdzie -w torbie |
|
Przychodzi baba do lekarza z wielką dupą a lekarz na to: - Ale wielka dupa! Baba obraża się i wychodzi. Idzie do następnego a lekarz na to: - Ale wielka dupa! Baba obraża się i wychodzi. Dzwoni drugi lekarz do trzeciego lekarza i mówi: - Zaraz na pewno przyjdzie do Ciebie baba z wielką dupą, ale nic nie mów, bo obraża się i wychodzi. Faktycznie, po kilku minutach przychodzi do trzeciego lekarza baba z wielką dupą, a lekarz myśli sobie: - Faktycznie, dupa wielka Ale zachowuje sie jakby nie zauważył tego i mówi: - Dzień dobry pani. W czym moge pomóc? - Mam za małe piersi, a chciałabym aby były większe! - Lekarz po chwili namysłu mówi poważnym tonem: - Niech weźmie pani papier toaletowy i pociera dookoła piersi. - Czy to pomoże - A na dupę pomogło? |
|
| [1] [2] [3] [4] [5] | ||